Ασφάλειες Κάνταρου
Σπίτι

Σπίτι

Η ασφάλιση της κατοικίας έναντι διαφόρων κινδύνων όπως σεισμός, πυρκαγιά, πλημμύρα, κλοπή είναι μια παροχή που προκύπτει από την ανάγκη των ιδιωτών και επαγγελματιών για να εξασφαλίσουν την περιουσία τους από διαφόρους κινδύνους αλλά και από την απαίτηση των τραπεζών για την εξασφάλιση των στεγαστικών δανείων που παρέχουν.

Το ασφαλιστικό γραφείο Κάνταρου στο Παλαιό Φάληρο, με την εμπειρία και την γνώση, μπορεί να σας προτείνει ασφαλιστικά προγράμματα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, για βασικούς και συμπληρωματικούς κινδύνους με προσιτό κόστος και αξιοπιστία.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην υποχρεωτική ασφάλιση της κατοικίας σας σε περίπτωση ενυπόθηκου δανείου από τράπεζα, η οποία όμως ΔΕΝ είναι υποχρεωτική να γίνει μόνο μέσω της εκάστοτε Τράπεζας που σας παρέχει το δάνειο.

Μπορείτε να επιλέξετε μια οποιαδήποτε ασφαλιστική εταιρεία και να συνάψετε συνεργασία με πιο προνομιακούς όρους και σε πολύ πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Το γραφείο μας θα ενημερωθεί από την Τράπεζα για τις καλύψεις που επιθυμεί και θα σας καθοδηγήσει να επιλέξετε το καλύτερο πρόγραμμα για εσάς, προχωρώντας στην ασφάλιση και στέλνοντας στην Τράπεζα το νέο ασφαλιστήριο.

Εμπιστευτείτε μας την ασφάλειά της κατοικίας σας!

Εμπιστευτείτε μας την ασφάλειά σας

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Μοιραστείτε το

Οι πελάτες είπαν για εμάς

Εισαγωγικά

Όταν χρειάστηκα την βοήθεια τους για ένα πολύπλοκο θέμα ασφάλισης ενοικιαζομένων διαμερισμάτων, ήταν εκει.

Αντώνης Μ.

παρέχουμε επίσης σας παρέχουμε...

Copyright © 2024 kantarou.gr. Powered by PowerSite.