Ασφάλειες Κάνταρου
Συμβουλές

Συμβουλές

Δείτε κάποιες γενικές συμβουλές για μια καλύτερη ασφάλεια.

Σε κάθε ανανέωση του συμβολαίου σας αναπροσαρμόστε την τρέχουσα εμπορική αξία του αυτοκινήτου σας. Δεν χρειάζεται να ασφαλίζεται ακριβά ένα όχημα που η τιμή του είναι σημαντικά χαμηλότερη.

Οι ασφαλιστικές εταιρίες αλλάζουν συνεχώς την τιμολογιακή τους πολιτική και έτσι αν διαλέγεται να ανανεώσετε την ασφάλειά σας χωρίς αναζήτηση νέων προσφορών η ασφαλιστικών εκπτωτικών πακέτων ίσως χάνεται σημαντικές ευκαιρίες.

Ωστόσο, ένα είναι σίγουρο: Περισσότερες καλύψεις στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας , δεν σημαίνει και αύξηση των ασφαλίστρων σας .Υπάρχουν πάρα πολλές επιπρόσθετες παροχές που οι ασφαλιστές θα σας προσφέρουν, με σκοπό την ένταξή σας σε προνομιακά εκπτωτικά πακέτα ασφάλισης .

Εξετάστε πρώτα καλά τις ανάγκες σας και δείτε ποιο πρόγραμμα ασφάλισης είναι το κατάλληλο για εσάς.

Να έχετε υπόψη σας ότι το πιο φθηνό ασφαλιστήριο που θα βρείτε στην αγορά δεν είναι απαραίτητα το καλύτερο καθώς συχνά σημαίνει και πολύ λιγότερες καλύψεις.

Προτιμήστε τα ετήσια από τα εξάμηνα συμβόλαια ασφάλισης διότι οι ασφαλιστικές εταιρίες τιμολογούν φθηνότερα (με έκπτωση) τα ετήσια από τα εξάμηνα συμβόλαια.

Μη διστάσετε να ρωτήσετε τι περιλαμβάνει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας και να μάθετε ακριβώς τις καλύψεις.

Συζητήστε με τον ασφαλιστή σας μέσω της δικής του εμπειρίας, τι θα σας πρότεινε.

Αγοράστε μόνο αυτό που χρειάζεστε σε πακέτο όχι ξεχωριστά. Οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν καλύτερες τιμές για πακέτα καλύψεων.

Αγοράζετε οικογενειακά συμβόλαια που καλύπτουν τους συζύγους ταυτόχρονα και όχι ξεχωριστά. Γλιτώνετε σημαντικό μέρος χρημάτων από δικαιώματα συμβολαίων κλπ.

Κόψτε το τσιγάρο ΤΩΡΑ! Μπορείτε να γλιτώσετε 5% ως 15% στα ασφάλιστρα κόβοντας το τσιγάρο. Η χρήση του τσιγάρου είναι ο κυριότερος λόγος για υψηλότερα ασφάλιστρα.

Μην διακόπτετε συμβόλαια ζωής που τρέχουν απλά συμπληρώστε τα αν οι ανάγκες σας αλλάξουν.

Συζητήστε με τον ασφαλιστή σας τις προτάσεις του.

Μοιραστείτε το

Copyright © 2024 kantarou.gr. Powered by PowerSite.